ESDEVENIMENTS EMPRESES

AJ Hotels ha preparat per vostè el millor ambient per a les seves reunions d'empresa. Trobarà la tranquilitat per idear nous projectes i pel desenvolupament de negoci. Necessari per poder realitzar les seves reunions corporatives establint vincles entre els participants.

Unes instal·lacions a la seva mesura on podrà organitzar reunions de feina, sessions de coaching, activitats de team building incentius, en un entorn ideal per relaxar-se de la rutina i poder combinar la jornada laboral amb la relaxació que li proporciona la nostra ubicació a 1700m d'alçada.

La nostra sala, amb una capacitat màxima de 35 persones, disposa d'un projector i pantalla, connexió LAN i WI-FI. El preu de lloguer inclou la sala equipada amb televisió, equip d'àudio i DVD, pissarra, fulles de paper i llàpissos, aigua mineral, caramels i un coffe break que consisteix amb pà amb tomàquet, embotits típics de la zona, fruita natural, suc de taronja i cafè o tè.

Podeu afegir altres tipus diferents de coffe break segons el vostre gust, dolços o salats. Disposem de diferents tipus de menús per empresa, adaptant-nos a les vostres necessitats.

Podem organitzar-li activitats complementàries per cohesionar el seu equip, des d'una visita a una bodega, unes classes d'esquí, excursions per les valls gaudint d'un picnic a la muntanya i també una sortida en BTT.

Disposem de diferents serveis d'spa que podran realitzar al finalitzar la seva feina, els quals li permetran trobar l'equilibri perfecte per aconseguir el ritme de treball ideal i la concentració necesaria per obtenir el màxim rendiment tant físic com psíquic.

Ens adaptem a les seves necessitats. Contacti amb nosaltres i li organitzarem el seu event.

CASAMENTS

Viu amb intensitat el dia més especial de la teva vida. Viu amb il·lusió i encomana't de tota la felicitat dels teus convidats. Pensa només en gaudir, de la resta ja ens encarreguem nosaltres, fins el més mínim detall per a que no hagis de pensar en res. Et mimarem a tu i als teus convidats.

T'obsequiarem amb una Suite per a que que puguis descansar i començar a gaudir de la nit de noces…

BATEIG I COMUNIÓ

Cada celebració ha de ser única i especial. El nostre chef prepararà els millors plats per a cada esdeveniment.

Bateig:

Després d'una llarga espera, per fi els pares poden celebrar amb tota la família l'arribada del nadó!! És una data molt especial per als pares i no ens oblidem dels avis...

Comparteix amb nosaltres aquest dia tan especial i el convertirem en inoblidable.

Comunió:

Els nens es troben super il·lusionats amb celebrar aquesta festa on ells són els protagonistes. Entre tots anem a fer que aquest dia sigui la millor celebració i que puguin gaudir, riure i ser feliços amb tots els seus convidats.

ESDEVENIMENTS SOCIALS

Compta amb nosaltres per qualsevol tipus d'esdeveniment que puguis necessitar. Podem fer des d'una festa d'aniversari, els 25 anys de casats, una desfilada de moda particular per als teus clients, la presentació d'un llibre...
El que et passi pel cap ho crearem per a tu.

CONTACTE
RESERVA ONLINE
XARXES SOCIALS
NEWSLETTER

Introdueix un e-mail i subscriu-te al nostre butlletí informatiu per rebre correus electrónics sobre les nostres ofertes i promocions.